Damelaget vinner Våg Cup 2019.

Damelaget avsluttet sin sesong med Våg Cup helgen 25.-26. mai. Da dette er en av de få turneringene med seniorklasse har deltakelse her vært en tradisjon de siste årene. Denne gangen gikk de helt til topps.
Første kamp i pulje A endte med en overbevisende 18-11 seier mot Våg 2, før Sunde IL 1 ble slått 13-6 i påfølgende kamp. Siste gruppespillkamp mot Brodd 2 skulle gå lekende lett, ettersom Brodd hadde tapt sine kamper mot Våg 2 og Sunde 1, men her kom damene bakpå og måtte slite seg til en 14-11 seier. Gruppevinner og klare for semifinale mot nummer to i pulje B, Sunde 1. I den andre semifinalen møttes de to Våg-lagene.
Lund-jentene ledet an i semifinalen og var i realiteten aldri truet, selv om Sunde knappet innpå på slutten, seier 13-11 og klare for finale for andre år på rad.
I den andre semifinalen gikk Våg 1 av med seieren.
I finalen kom jentene igjen bakpå fra begynnelsen og lå under 3-1, men med slitne bein kjempet seg inn igjen i kampen og fikk utlignet til 3-3, derfra så de seg aldri tilbake. Kampen endte 12-8, og seieren var et faktum 🙂

 

Bak fra venstre: Sine Mari Bråthen, Christine Ruud Fjellheim, Kaja Cecilie Søby Andersen, Pernille Bruheim, Tine Charlotte Haugsgjerd Rosander, Benedicte Sofie Albrecht og Helene Wanner. Foran: Marthe Svartangen, Anna Bauge Torland, Mona-Linn Eidshaug Brackenridge, Kristine Sletten og Lise Johannessen Fosseli.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s