Oppdatering coronasituasjonen 1.3.2021

Hei trenere og foreldrekontakter i Lund Hk,
Håndballaktivitet den kommende perioden
Lokale tiltak som gjelder fra 2. mars 2021 klokka 00.00 frem til 15.03 2021 kl.24.00:

– Alle arrangementer forbys
– Kamper og cuper mellom barn fra ulike klubber forbys.
– Treninger kan fortsatt gjennomføres for barn og unge.
– Fritidsaktivitet for barn og unge under 20 år følger de nasjonale anbefalinger
– Enkeltarrangementer er ikke tillatt.

Styret i Lund HK oppfordrer alle til å følge lokale råd om munnbind og å begrense antall nærkontakter. Du kan forøvrig til enhver tid finne de gjeldende nåværende tiltakene på Kristiansand kommune sin hjemmeside.https://www.kristiansand.kommune.no/…/lokale-tiltak/

Regjeringen opererer med korte tidsfrister, noe som medfører at vi alle må være forberedt på en rask omstilling. Dersom det åpnes opp for kamper på tvers av kommunegrensene, vil vi starte opp med kamper så fort vi har mulighet for det. Det vil likevel være muligheter til å omberamme kamper for de lagene som ønsker det.
Region SørVest arbeider med ulike alternative modeller for Intersport 4’er håndball (6-8 år) og Aktivitetsserien (9-11 år), dersom det ikke åpnes opp for at lag fra ulike kommuner kan spille kamper mot hverandre. Vi vil fortløpende gjøre endringer i disse puljene og det vil sendes ut informasjon til de lagene det gjelder når nytt kampoppsett/puljeoppsett er klart.For regional kampaktivitet betyr det:

– Intersport 4’er håndball (6-8 år)· Regionen har ingen oppsatte Intersport 4’er arrangement (miniarrangement) helgen 6.-7. mars.
– Aktivitetsserie (9-11 år)· I puljer hvor det er flere lag fra forskjellige kommuner, ser vi på muligheter til å flytte arrangementet til en helg tidlig i april.· I puljer hvor flesteparten av lagene er fra samme kommune, vil de lagene som tilhører annen kommune tas ut av puljen. Vi vil forsøke å sette opp kamper for de lagene som ikke kan delta på arrangementet i sin hjemkommune dersom det lar seg gjøre.Vi vil lage nytt kampoppsett for de lagene som spiller i samme pulje og tilhører samme kommune. Kampoppsettet vil bli sendt ut til lagleder og klubb så fort det er klart.
– 12-årsklassen til og med Juniorserien (12-20 år)· Regionen går igjennom kamper som er satt opp t.o.m. 7. mars:
– Kamper som er mellom lag fra forskjellige kommuner, settes til fiktiv dato 1. mai.
– Vi oppfordrer klubbene til å flytte kamper mot lag fra samme kommune inn i denne perioden frem til midten av mars.
– Alle omberamminger er kostnadsfrie og regionen setter opp dommere på kampene som flyttes inn i denne perioden.
Regionalt sluttspill for 13- og 14-åringene avlyses:
Regionalt sluttspill for 13- og 14-åringene som opprinnelig skulle vært spilt 8.-9. mai i Stavanger idrettshall avlyses da seriespill må prioriteres. Kampene i A-seriene i disse klassene kan derfor spilles frem til 26. mai, på lik linje med resten av kampene i vår region.

Lund Hk
Styret

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s